Getting Things Done voor ZZP’ers en ondernemers

Krijg meer gedaan

Krijg meer gedaan

ZZP’ers en ondernemers

Je bent als ZZP’er of ondernemer gepassioneerd over wat je doet. Je stelt ambitieuze doelen. En je bent gemotiveerd om te doen wat nodig is om ze te bereiken. Ook als het even tegenzit. Die drive brengt je een heel eind.

Toch krijg je minder voor elkaar dan je zou willen.

Je werkt hard voor je klanten, maar je komt niet genoeg toe aan je eigen bedrijf. Je schuift taken voor je uit, waardoor het werk opstapelt. Je krijgt opdrachten niet altijd op tijd af, waardoor je jezelf teleurstelt en minder betrouwbaar bent dan je zou willen.

Zou je succesvoller zijn als je meer focus zou hebben?

Getting Things Done is het systeem waarmee je de constante stroom van verzoeken, taken en afleidingen managet. Het brengt je overzicht zodat je met je volle aandacht aan de slag kunt met dat wat écht belangrijk is.

Krijg meer geedaan

De effecten van Getting Things Done:

1.

Je krijgt meer gedaan.

Door planmatig en beter gestructureerd te werken, krijg je meer gedaan in minder tijd. Je creëert een betrouwbaar systeem zonder losse eindjes. Daardoor heb je meer overzicht, meer focus en ervaar je minder stress.

2.

Je business wordt succesvoller.

Je bent al een professional in wát je doet en wordt het nu ook in hóe je het doet. Klanten zullen graag met je samenwerken omdat je snel werkt en duidelijk communiceert. Je weet dat je exact het juiste doet op het juiste moment.

3.

Je hebt ruimte voor meer.

Doordat je alles onder controle krijgt, ontstaat er ruimte in je hoofd om vooruit te kijken. Je stijgt boven je dagelijkse taken uit en ontdekt wat je nog meer wilt bereiken. Je bent creatiever en kunt aan de slag met je langetermijndoelen en visie.

Is de training Getting Things Done iets voor jou?

Ben jij een ondernemer met ambitieuze doelen, maar…

  • Vind je te weinig rust om je werk te doen?
  • Krijg je jouw werk niet georganiseerd?
  • Heb je te weinig tijd om aan je bedrijf te werken?
  • Mis je de focus op de lange termijn?
  • Krijg je opdrachten niet altijd op tijd af?

Krijg meer gedaan

Belastingvoordeel op investeren in jezelf

Als ondernemer mag je deze training opgeven als zakelijke kosten en aftrekken van de winst van jouw onderneming. Dat belastingvoordeel loopt op tot 30%. Voor de level 1 training betaal je in plaats van € 645,- slechts € 451,50.