Niels Haesen

Trainer Getting Things Done.

krijg meer gedaan

Geen enkele studie leert je om te ‘werken’, dat verbaast me elke keer weer. Want als het je niet lukt om jezelf te organiseren, dan loop je daar vroeg of laat in je carrière tegenaan.

Als kenniswerker heb je gemiddeld 6 projecten en 100 taken per week.

Toen ik daarachter kwam, begreep ik waarom het soms een zooitje werd in mijn mailbox. Omdat ik van nature een chaotisch type ben, ging ik op zoek naar structuur. En zo liep ik 15 jaar geleden tegen het systeem van Getting Things Done aan.

krijg meer gedaan

Met Getting Things done lukt het me om mijn werk te managen.

Zowel werk als privé. Het systeem brengt mij rust. Ik kan erop vertrouwen dat ik niks vergeet. Er spelen geen losse eindjes meer in mijn hoofd. Daardoor heb ik meer focus en krijg ik meer gedaan.

Ook mijn omgeving is meer actiegericht.

Mijn team weet wat er verwacht wordt doordat ik duidelijker communiceer. Ik kom mijn afspraken na en ben daardoor een betrouwbare samenwerkingspartner. Daarbovenop ontstaat er ruimte om te praten over hoe we dingen aanpakken en elkaar kunnen versterken.

krijg meer gedaan

Ik hou ervan om mensen te coachen en ze wat bij te brengen.

Dat doe ik als manager natuurlijk ook de hele dag. Ik heb veel verschillende rollen gehad in mijn werkende leven als ondernemer en manager. Ik heb in grote corporate organisaties en in het MKB veel ervaring opgedaan met het organiseren van werk.

Veel klanten en medewerkers worstelen met hun productiviteit en focus.

Door de jaren heen heb ik heel wat van hen daarin kunnen coachen. Ik heb daardoor een brede visie ontwikkeld op hoe mensen werken en samenwerken. Die ervaring neem ik mee en deel ik met je in de training.

krijg meer gedaan

Wil je ontdekken welke winst jij kunt behalen met Getting Things Done?

Schrijf je nu in voor de Getting Things Done level 1 training of neem contact met me op voor een incompany teamtraining. Nog geen contact, wel een connectie? Voeg me toe op LinkedIn.

Schrijf je nu in voor de Getting Things Done.